Studio TiT Суббота, 27.04.2024, 20:53
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Категории раздела
Молодежные [3]
проповеди о проблемах настоящего времени
Назидательные проповеди [17]
насущные и актуальные проповеди
Рассуждения [4]
дебаты, возражения, откровения

Кнопки сайтов
Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ идео современность дети рассказы музыка воскресная школа Мп3 обои відпочинок, недільна школа, конкурси, новини свідчення мр3, кросворди, сканворди, фото блог, цікаві і унікальні статті, факти, християнський форум, чат Христианское Видео и mp3 OnLine

Главная » Статьи » Проповеди » Молодежные

Границі Божі
  •                У Всесвіті  існує порядок ,та свої закони .Це говорить про  розумного Творця , це говорить про Бога . І все , що Бог робить , там є мир там є порядок. Сатани  ж атмосфера  зовсім інша – там беспорядок, там  хаос, і нам необхідно навчитися розлічати Божий голос , від голосу лукавого, почерк Божий від, почерку лукавого.
  • Усе людство хотіло би бути щасливими та успішними . А особливо успішними у сімейному щасті. Але щоби бути щасливими у сімейному щасті, потрібно пам’ятати, що щасливими можуть бути лише ті,  в котрих є Боже Царство, й вони живуть згідно законів Божих, та не переходять границь Божих, вони матимуть  гарант вічності з Богом.
  • Всі ми розуміємо, що блаженство є лише в Бозі,але щоби отримувати блага Господні ,потрібно мати Царство Боже в собі, й додержуватись  Божих правил,Його порядків ,та Божих принципів.
  • - і лише коли людина свідомо погоджується з Божими законами, вона буде мати право на блага небесні, або ж буде щасливою.
  • Іс.Нав 1:8 Нехай книга цього Закону не відійде від твоїх уст, але будеш роздумувати про неї вдень та вночі, щоб додержувати чинити все, що написано в ній, бо тоді зробиш щасливими дороги свої, і тоді буде щастити тобі. тогда ты будешь успешен в путях своих.
  • - це є лише початок, а дальше потрібно виконувати Божі Заповіді, і бути послушними Богу.  Коли людина не буде нехтувати Божими обмеженнями.
  • Тоді людина  буде  під  захистом Божим вона живе  під покровом Всевишнього, хто в тіні Всемогутнього мешкає, 2 той скаже до Господа: Охороно моя та твердине моя, Боже мій, я надіюсь на Нього! 3 Бо Він тебе вирве з тенет птахолова, з моровиці згубної, 4 Він пером Своїм вкриє тебе, і під крильми Його заховаєшся ти! Щит та лук Його правда. ПС 90.
  • - але , коли людина переходить границі Божі, коли людина легковажить Божими законами – це біда ,і велика небезпека для самої ж людини.
  • - це рівно сильно , що їхати по небезпечній ділянці дороги , не звертаючи уваги на знаки ,чи їхати на  червоне світло світлофора.
  • Ніагарський водоспад є досить красивим місцем,і там буває досить велика кількість людей, і якщо би кожен робив собі те ,що правильно в його очах ,або ж йому так хочеться - це могло би призвести до  біди. Але ж це не так ,там є обмеження ,там є попереджувальні знаки ,таблиці,там є границі, доки можна допливати , а далі ні, доки можна підходити , а далі ні ,що можна а що ні.  Якщо нехтувати огорожами,  можна самого себе наштовхнути на біду. На морі, на пляжі є також обмеження, і якщо хтось пересягає граничні лінії , бойки  – це також є дуже небезпечно для життя.
  • З однієї сторони :нащо ці обмеження,а з іншої - це подбали про нашу  безпеку. Але якщо людина нехтує цими попередженнями ,- людина  сама собі підписує вирок. Людина , яка перепливає границі безпеки, сама іде на небезпеку, і про хорошу безпеку ніхто не може її гарантувати.
  • Про нашу безпеку -  потурбувався Бог! Він залишив Своє Слово. Біблію.
  • Боже слово – вказує нам правильність життя, воно є знаками  - для дороги,Боже Слово показує нам границі - Бог подбав про нашу безпеку…
  • Але є ще досить велика небезпека, для тих, хто любе ходити ,під граничними лініями,тут є скрита небезпека. Сатана є батько всякої неправди, і його ціль - звести людей , обманути.
  • Тому , що він робить, він пересовує  ці межі (границі). Він старається приховати граничні лінії. І це стає великим спітканням для молоді, особливо. А потрібно Пс 118:9 Чим додержить юнак у чистоті свою стежку? Як держатиметься Твоїх слів!
  • Молодь думає : ну це ще можна, а це  - не такий вже й великий гріх, а моя подруга це робить і їй ніхто нічого не говорив.
  • Але що користі коли ти можеш  згодом, побачити себе у сітці диявола, і що ти скажеш тоді? – ми можемо опиратись на те що я десь чув , чи мені хтось таке казав , що так ще не гріх,- а не знаєш, що ці границі ,були пересунуті далі, і ти перейшов справжню лінію. Ти потрапив у страшенний потік ,світських пожадливостей, повезе тобі , коли ще ось тут тебе врятують , але чи можна рощитувати на це.
  • Тому не варто ризикувати , думаючи, що ми тільки до лінії позволень. –але що буде з тобою і нами тоді, коли ці граничні лінії є пересунуті.
  • Є надзвичайно цікавий приклад, коли один багатий чоловік, шукав для себе кучера , шофера який міг би його возити  . Він дав об’яву, прийшло декілька бажаючих . Він взяв одного і поїхали ,цей шофер показував йому свою майстерність. Господар попросив його щоб той показав йому ,скільки метрів від прірви,  цей може його провести у безпеці .  перший провіз півтори метра, другий метр, а третій над самісінькою прірвою ,що аж з під коліс почав обвалюватись пісок і камінчики. Нарешті сів інший, коли йому запропонував господар, що і всім, цей відповів: пане я вас не до прірви повезу , я вас подальше від прірви повезу. – господар взяв саме його, тому, що він гарантував безпеку .
  • Дуже часто молодь питає : а те ще можна, а те, і вони стараються так близько підходити до тих границь , що можна не зогледітися, коли ти вже поза границею і ти у небезпеці. Це сталось із Самсоном, він думав ,але Дух Божий вже відступив від нього .
  • Не варто вдавати себе під небезпеку,варто подальше від біди. Тому необхідно бути обачливим і не поспішати  до гріха, а краще втікати від гріха, як те зробив Йосип.
  • Але ж молодь завжди думає, що якось пройде, та й ризикують, але подивімося що буває, : це сталося у домі Якова із його донькою Бут 34:1 І вийшла була Діна, дочка Лії, яка вродила її Якову, щоб подивитися на дочок того краю. 2 І побачив її Сихем, син Гамора хівеянина, начальника того краю, і взяв її, і лежав із нею, і збезчестив її. Є й інші Біблійні приклади…
  • Любопитство ще з Едему бере початки ,але варто панувати над цим . Перед цим не встояли перші люди. А для нас це є великим прикладом ,щоб не підходити до границь пожадання.
  • Досить відповідальною ,граничною лінією, для молоді є 2 Тим 2:22  Стережися молодечих пожадливостей, ( у рос Бібл. Юношеских похотей убегай), себе опорочити легко, але як важко піднятись. Як не легко повернути те, що втрачене, а в багатьох випадках це неможливо. У молодому віці із цією межею не варто легковажити, можна і не зоглядітись коли ти її перейдеш. Отож правильний крок – це подальше, від цієї лінії.
  • В школі,однокласниці підсміювали одну віруючу дівчинку, про те що її ніхто не цілував, ніхто ще не обнімав і тд. Але вона відповіла: дівчата, я сотні раз можу стати , такою, як ви; але ви ніколи не станете такою як я.
  • Зберегти  себе чистим, не позволити гріху вимарати нашу чисту совість, це не маловажно, адже  це  відіб‘ється на  ваших подружніх стосунках в майбутньому.
  • Ось, чому  нам необхідно берегти себе, бо наша маленька легковажність, може привести до складних наслідків . Але це ще не все.
  • Попереду вічність, і що ми скажемо, Тому хто дав нам білі одежі, і назвав нас Своїми?
  • Еф 5:25-27 Христос полюбив Церкву, і віддав за неї Себе, 26 щоб її освятити, очистивши водяним купелем у слові, 27 щоб поставити її Собі славною Церквою, що не має плями чи вади, чи чогось такого, але щоб була свята й непорочна!
  • Поможи ж нам Господь зберегти ці одежі неопороченими, а совість  чистою, щоб нам не постидитися в день приходу нашого Господа.

 

 

Категория: Молодежные | Добавил: TIT (28.12.2010)
Просмотров: 906 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Воскресная школа

Посещаемость

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Погода

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • Недільна школа
  • Библия онлайн
  • Инструкции для uCoz
  • Христиане Радивилова

  • мп3

    Copyright MyCorp © 2024